본문 바로가기 사이드메뉴 바로가기 주메뉴 바로가기

KAIST ITTP

About ITTP

GLOBAL INFORMATION & TELECOMMUNICATION TECHNOLOGY PROGRAM (ITTP)

About ITTP

Global Information & Telecommunication Technology Program

Since the IT industry has become a key asset for the competitiveness of a nation, developing human resources is of great importance for a nation. The Republic of Korea, as one of the leading countries in the IT industry, seeks to play a more active role to meet today’s demand for qualified human resources.

One of the efforts to meet this challenge is Global IT Technology (KAIST), starting from 2006 with an aim to build global network of IT leaders around the world.

ITTP, sponsored by the Ministry of Science, ICT and Future Planning, offers a customized master’s and doctoral degree program for government officials, employees of public institutions or senior-level researchers at national research centers working in the IT fields of emerging countries. All students receive scholarships, up to 2 years for master’s students and up to 3 years for doctorate students.

This program focuses on transferring advanced technologies and business strategies of Korea to the global IT leaders of the next generation. After prestigious education at KAIST, the ITTP students will not only acquire all the up-to-state knowledge of the IT industry of Korea but also become the part of the Global IT Innovation (GII) Network. Alumni of ITTP will receive updates of newest developments in the IT fields of Korea and remain networked to global IT experts and organizations through GII Network homepage.

Until now, 172 of IT-related government officials from 57 different countries from all over the world have joined this program, and more and more experts and organizations in the IT field from around the globe are expected to join in time to come.

We invite you to become a part of the GII network and achieve your dreams here at ITTP.

Jaejeung RHO, Director of ITTP